Historien

Caféen i skoven

Bomhuset, beliggende ved Charlottenlund Skov ved Øresund, har siden 2008 været indrettet til Café efter en årrække at have fungeret som administrationslokaler for Skovriderkroen.

Navnet kommer fra husets oprindelige funktion, som hus for dem der passede bommen på Jægersborg Allé. Alléen blev etableret som en kongelig vej, der førte til familiens slotte. Offentligheden havde ikke tilladelse til at færdes. Senere kunne man mod betaling benytte ruten og i dag bruges vejen også til mange sportslige aktiviteter og begivenheder.

Bomhuset er et lokalt forankret spisested, hvor gæster kommer for alt mellem en hurtig kaffe og lange middage med familie og venner. Mange lægger også vejen forbi inden Bakken, Bellevueteatret eller en gåtur i det flotte område ved Charlottenlund Slot og Øresund. 

Vi serverer både morgenmad, brunch, aftensmad og lægger hus til fester for op til 65 gæster.

På Bomhuset går vi op i råvarerne til menuen, der tilberedes fra grunden af vores kompetente faglærte køkkenteam. Vores menuer er omhyggeligt sammensat med udgangspunkt i det franske bistrokøkken, dog med inspiration fra både det øvrige middelhav og det nordiske. I det søde køkken bydes der på hjemmelavede kager og desserter. 

Kom og nyd solen på terrassen eller varm dig ved vores indedørs pejs - Vi ses på Bomhuset....

Se omtale af Bomhuset

På AOK

http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/cafe-b

"Cafe B i det gamle bomhus bag Skovriderkroen serverer ambitiøst cafemad - perfekt efter en tur i skoven eller ved stranden".

På spiseliv

www.spiseliv.dk

"Café Bomhuset - ny café med lidt mere af det hele i Charlottenlund"