Skønt selskabslokale med café og restaurant nær Hellerup og Gentofte

Skal din næste fest holdes i naturskønne omgivelser i Charlottenlund Skov nær Gentofte og Hellerup? Hos Café Bomhuset har vi det rette selskabslokale, samt en restaurant i forlængelse af caféen, uanset om du skal holde et mindre arrangement eller en større fest. Med adresse på Strandvejen 235 ligger Café Bomhuset lige ud til Øresund nær Gentofte og Hellerup, og der er rig mulighed for at nyde solen om dagen og pejsen om aftenen. Derudover har vi også restaurant

Arrangementer i vores selskabslokale

Når du holder dit arrangement i det stemningsfyldte selskabslokale “Gårdhaven” bag caféen, bliver du og dine gæster altid forkælet med smagfuld mad og drikke. Vores restaurant tilbyder menuer sammensat med udgangspunkt i det franske bistrokøkken krydret med inspiration fra både Middelhavet og det nordiske køkken. Vi sammensætter en menu ud fra dine behov og ønsker. Det dygtige køkkenteam bruger kun de bedste råvarer, og sørger for at ingen går sultne fra festen.

Hos Café Bomhuset i Skovriderkroen huser vi fester og sammenkomster med op til 65 gæster for familie, venner og arbejdskolleger. Alt fra bryllup, fødselsdag og konfirmation til firmafest, julefrokost og møder.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit arrangement

Kontakt os på 26126700, på mail selskaber@cafebomhuset.dk